Τι είπε ο προπονητής της Μπράγκα για τον Όρτα

Ο προπονητής της Μπράγκα, Ντάνιελ Σόουζα, αναφέρθηκε στον Αντρέ Όρτα, που έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό παιχνίδι της πορτογαλικής ομάδας για το Europa League.

Ο Αντρέ Όρτα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπράγκα για την εκτός έδρας αναμέτρηση της πορτογαλικής ομάδας με τη Μακάμπι Πετάχ-Τίκβα για τα προκριματικά του Europa League.

Ο νέος τεχνικός της Μπράγκα, Ντάνιελ Σόουζα, μίλησε με πολύ καλά λόγια τον Όρτα τονίζοντας ωστόσο πως στην καλοκαιρινή αγορά, όλα μπορούν να συμβούν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το γεμάτο «οπλοστάσιο» στα γκαρντ και ο ρόλος του ΜακΚίσικ (vids)

Ο Σόουζα, που θα δώσει το δεύτερο του παιχνίδι στον πάγκο της Μπράγκα, επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου αρχικά πως: «Δεν είναι θέμα αν υπολογίζεται ως βασικός ή όχι. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προσόντα που έχει ο Αντρέ Όρτα, είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, ειδικά όσον αφορά την ποιότητα του παιχνιδιού του. Προφανώς, κάθε προπονητής θα τον ήθελε και στην περίπτωσή μου θα ήθελα να υπολογίζω στην ποιότητα του παιχνιδιού του.

Προφανώς, οι καταστάσεις στην αγορά είναι συχνά απρόβλεπτες, αλλά από τη στιγμή που ξεκινάμε την προετοιμασία, είναι μέρος της ομάδας. Βρίσκεται στο ίδιο αρχικό επίπεδο όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από