Άρης: Έρχεται για να υπογράψει ο Μόντσου

Ο25χρονος Ισπανός μέσος της Βαγιαδολίδ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (1/8) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους.

Την πιο «ηχηρή» μεταγραφή τους είναι έτοιμοι να υποδεχτούν σήμερα (1/8) οι άνθρωποι του Άρη. Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία των κιτρινόμαυρων με την Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του.

Ο 25χρονος Ισπανός μέσος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα έχει την τελική συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του, που θα είναι, πιθανότατα, τετραετούς διάρκειας.

Διαβάστε επίσης: Μπόρατς – ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασε από τη Βοσνία και συνεχίζει τον 3ο προκριματικό

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν το Σάββατο (3/8) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και στο «Δασυγένειο» θα βρεθούν και οι Μοντσού και Μάγιο. Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη δρομολογούν και την έλευση στη Θεσσαλονίκη του Χοσέ Σιφουέντες, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρέιντζερς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από