Αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σορετίρε (pic)

Αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σορετίρε (pic)

Mε μία όμορφη ανάρτηση στα social media ο Σόλα Σορετίρε αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζεται να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Σόλα Σορετίρε από τον ΠΑΟΚ, με τον νεαρό άσο να αποχαιρετά μέσω των social media τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αγγλονιγηριανός, που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε τα ιατρικά και αναμένεται να υπογράψει για τέσσερα χρόνια στον Δικέφαλο.

Διαβάστε επίσης: Θάνος Πετρελης: «Σπανούλη δυστυχώς, δεν» – «Μην ξαναβάλεις Γουόκαπ και Παπαγιάννη»

Η ανάρτηση του Σορετίρε:

«Εντάχθηκα στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως 11χρονο αγόρι με όνειρο μια μέρα να παίξω στην πρώτη ομάδα. Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος που μπορώ να πω ότι πέτυχα αυτό το όνειρο. Για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό, μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League και στην Ευρώπη.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους πολλούς παίκτες, τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου σε αυτό το σημείο. Από την πρώτη μέρα που έφτασα στο Κάρινγκτον (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ) νιώθω σαν στο σπίτι μου και μέρος της οικογένειας της MUFC.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω από κάπου που ήταν το μόνο που ξέρω στη μισή μου ζωή αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό βήμα για μένα.

Μια φορά κόκκινος…

Ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ