Ανακοίνωσε Νους ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του Τιάγκο Νους από την Αρχεντίνος Τζούνιορς με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, θα είναι ο Τιάγκο Νους. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Νους ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Εσπανιόλ και έχει αγωνιστεί επίσης στις Ατλέτικο Ραφαέλα, Αρχεντίνος Τζούνιορς και Σέντραλ Κόρδοβα. Εχει καταγράψει περισσότερες από 70 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής, ενώ έχει παίξει και στο Κόπα Λιμπερτοδόρες.

Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη – Κόστιουκ 1-2: «Λύγισε» τη Μαρία η Ουκρανή και την απέκλεισε από τη συνέχεια

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς, του ποδοσφαιριστή, Thiago Nuss, από την Argentinos Juniors.

O 23χρονος επιθετικός μετρά περισσότερες από 70 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής αλλά και στο Copa Libertadores.

Γεννήθηκε στην πόλη Cañuelas της Αργεντινής στις 2 Φεβρουαρίου 2001, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Club Deportivo Español.

Στην καριέρα του έχει φορέσει τα χρώματα των Atletico Rafaela, Argentinos Juniors (60 συμμετοχές, 4 γκολ) και CA Central Córdoba (12 συμμετοχές, 1 γκολ).

Thiago, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από