Κώστας Φορτούνης: Ξανά στον Ρέντη – Η φοβερή φωτογραφία (pic, vid)

Κώστας Φορτούνης: Ξανά στον Ρέντη – Η φοβερή φωτογραφία (pic, vid)

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στο σπίτι του. Και η εικόνα τα λέει όλα

Πίσω στο σπίτι του ο Κώστας Φορτούνης. Ο 31χρονος άσος βρέθηκε πριν απο λίγο στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού έπειτα απο την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα. Και το σχόλιο στην ανάρτηση του στο Instagram τα λέει όλα: Για πάντα οικογένεια. Σας ευχαριστώ όλους

Όχι, προφανώς δεν άλλαξε κάτι. Μετρά αντίστροφα για να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του ο Κώστας Φορτούνης. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Και πως σε αυτή δεν βρίσκονται ακόμη πρόσωπα με τα οποία έγραψε ιστορία πριν απο μόλις δύο μήνες. Τότε που σαν αρχηγός σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του Europa Conference League.

Ιδιαίτερες οι στιγμές στον Ρέντη όπως μπορεί εύκολα να καταλάνει ο καθένας. Με τον Κώστα Φορτούνη να δέχεται μέχρι και το… φατούρο του… αποχωρισμού πριν ο Κρίστον Βέλντε και ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ δεχθούν το αντίστοιχω τους «καλώς ήρθες»

Δέκα χρόνια στη σειρά ο Κώστας Φορτούνης στον Ολυμπιακό στην δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι. Στην πραγματικότητα όμως δίχως ο χρόνος στην περίπτωση του να μετρά. Με εκείνη την αίσθηση… για πάντα.

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kostas Fortounis (@kfortou)

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ