ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Σορετίρε – Έρχεται και ο Τσάλοφ στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Σορετίρε – Έρχεται και ο Τσάλοφ στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ενώ παράλληλα προχωράει την ενίσχυσή του ολοκληρώνοντας δύο σημαντικές μεταγραφές

Την προετοιμασία του για την αυριανή ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League, ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν σήμερα το πρωί (9:30) στη Νέα Μεσημβρία και το μεσημέρι (στις 13:00) θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον Στέφαν Σβαμπ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Με αρκετές αλλαγές στην Ανδόρα για την πρόκριση

Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα, με πτήση τσάρτερ με προορισμό τη Βοσνία, όπου αύριο θα επιχειρήσει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, σήμερα αναμένονται εξελίξεις σε δύο μεταγραφικές υποθέσεις του «Δικεφάλου του Βορρά». Η μία είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Σόλα Σορετίρε, ο οποίος έφτασε χθες (29/7) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, και σήμερα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο νεαρός Άγγλος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και μετά θα τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Η άλλη υπόθεση αφορά τον Φέντορ Τσάλοφ. Χθες υπήρξε η ενημέρωση πως με προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη, έγινε ακόμα ένα βήμα στην υπόθεση και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Ρώσου φορ.

Ο 26χρονος επιθετικός, αφού πάρει τη βίζα, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1,3 εκατ. ευρώ και παράλληλα θα έχει (έξτρα) μπόνους επίτευξης στόχων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ