Βέλντε ο 1ος: Ο Ολυμπιακός ανοίγει το «πακέτο» των 17 εκατ. ευρώ – Και ξεκινά με τον Νορβηγό

Βέλντε ο 1ος: Ο Ολυμπιακός ανοίγει το «πακέτο» των 17 εκατ. ευρώ – Και ξεκινά με τον Νορβηγό

Ο Κρίστοφερ Βέλντε ανοίγει τον χορό και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για διαδοχικά μπαμ

Και το όνομα αυτού; Κρίστοφερ Βέλντε ο 1ος. Ο Νορβηγός winger, που ήταν στο Νο1 της μεταγραφικής λίστας. Ο ίδιος που αναμένεται να ανοίξει τον χορό των επίσημων ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό. Ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα μεταγραφικό πακέτο 17 εκατ ευρώ οι Πειραιώτες.

Υποδέχθηκαν το πρωί στην Ελλάδα τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ. Είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπράγκα για την επιστροφή του Αντρέ Όρτα. Φαίνεται όμως ότι θα ξεκινήσουν απο τον Νορβηγό. «Είναι απο την Κυριακή στην Ελλάδα» υποστήρίζουν στην Πολωνία για τον 25χρονο που αφήνει την Λεχ Πόζναν για τους Πειραιώτες. Και περιμένουν και εκείνοι για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης: Γιάρεμτσουκ: Ένας «πύργος» στη… σκακιέρα του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Νορβηγού εξτρέμ με αργεντίνικες ρίζες εδώ και μέρες. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι, που ανεβάζει επίπεδο μεσοεπιθετικά τον Ολυμπιακό, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Ο Βέλντε λοιπόν αναμένεται να είναι το πρώτο «μπαμ» και σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισημοποιηθεί η συμφωνία μέσα στη μέρα. Ωστόσο, ο 24χρονος πλάγιος επιθετικός είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσει το «θωρηκτό» Ρομάν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα αποτελέσει τη δεύτερη «βόμβα» των Πειραιωτών.

Πρόκειται για ένα ακόμη σπουδαίο deal που έχουν στα… σκαριά οι Πειραιώτες. Έναν επιθετικό που ήθελε εξαρχής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αποτελούσε την πρώτη του επιλογή. Και όλα δείχνουν ότι θα έχει τον Ουκρανό «πύργο» στο ρόστερ του. Από εκεί και πέρα, «τρέχουν» οι εξελίξεις και στην υπόθεση του Αντρέ Όρτα, με τον Πορτογάλο μέσο να πλησιάζει κι αυτός στον δρόμο της… επιστροφής στο λιμάνι.

Ολυμπιακός και Μπράγκα είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις και στη συγκεκριμένη υπόθεση άμεσα, με τον Ολυμπιακό να ενισχύεται δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ