Δεν το βάζουν κάτω για Πινέδα οι Μεξικανοί, αλλά «Η ΑΕΚ ζητάει 20 εκατ. ευρώ»

Δεν το βάζουν κάτω για Πινέδα οι Μεξικανοί, αλλά «Η ΑΕΚ ζητάει 20 εκατ. ευρώ»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μεξικό σχετικά με το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα...

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ο μεγάλος στόχος της Μοντερέι αυτό το καλοκαίρι, με τη μεξικανική ομάδα να μην πτοείται ούτε μετά την απάντηση του Μάριου Ηλιόπουλου στην τελευταία της πρόταση. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως ο διεθνής άσος δεν πωλείται, με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του να επιβεβαιώνουν το γεγονός και να αποκαλύπτουν πως η προσφορά ήταν στα οκτώ με εννιά εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το «TUDN», η Μοντερέι σκοπεύει να ανεβάσει και άλλο την προσφορά της στους «κιτρινόμαυρους», σημειώνοντας όμως ότι και πάλι θα είναι μακριά από το ποσό που επιθυμεί η Ένωση. «Η Μοντερέι έχει πρόθεση να φθάσει έως τα 12 εκατ. ευρώ στην προσπάθειά της να πάρει τον Πινέδα από την ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα αξιώνει πολύ περισσότερα και δη το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για τον διεθνή ποδοσφαιριστή», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφές 15 εκατ. ευρώ κάνει η Φλαμένγκο για τον τελικό με τον Ολυμπιακό! (pic+vids)

Στη συνέχεια προσθέτουν πως «Ο Πινέδα θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Αν και εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ, ο Ορμπελίν θα γίνει ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες στην μεξικανική λίγκα». Όπως φαίνεται, αυτή η ιστορία θα τραβήξει για πολύ ακόμη στο Μεξικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ