Άρης: Νέα αναβολή στην άφιξη του Σισέ στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Νέα αναβολή στην άφιξη του Σισέ στη Θεσσαλονίκη

Δεν το θέλει με τίποτα τον Παπέ Αμπού Σισέ καθώς για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η πτήση του για τη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Περίεργο είναι αυτό το καλοκαίρι για τον Παπέ Αμπού Σισέ καθώς η μία αναποδιά διαδέχεται την άλλη. Αρχικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν να κλείσει στην ΑΕΚ, αλλά λίγο πριν τις υπογραφές η μεταγραφή του χάλασε και έτσι ο ποδοσφαιριστής συνέχισε την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σενεγαλέζος αμυντικός συμφώνησε με τον Άρη, ωστόσο ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη για τα διαδικαστικά αναβλήθηκε λόγω προβλήματος με τη βίζα του. Έτσι η άφιξή του μετατέθηκε για απόψε το βράδυ, αλλά ούτε τώρα θα καταφέρει να αφιχθεί στην πόλη.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφές 15 εκατ. ευρώ κάνει η Φλαμένγκο για τον τελικό με τον Ολυμπιακό! (pic+vids)

Όπως έγινε γνωστό, λόγω καθυστερήσεων της αεροπορικής εταιρείας η πτήση του άλλαξε και μετατέθηκε κατά μία μέρα. Έτσι ο διεθνής αμυντικός αναμένεται – αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά – να έρθει στη Θεσσαλονίκη αύριο το βράδυ ώστε να περάσει από τις εξετάσεις και να υπογράψει στον Άρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ