Προπονητής Λεχ Πόζναν για Βέλντε: «Μεγάλη απώλεια η αποχώρησή του…»

Προπονητής Λεχ Πόζναν για Βέλντε: «Μεγάλη απώλεια η αποχώρησή του…»

Στην αποχώρηση του Κρίστοφερ Βέλντε, αναφέρθηκε ο προπονητής της Λεχ Πόζναν, Νιλς Φρεντέρικσεν, με το Νορβηγό τεχνικό να τονίζει ότι θα είναι μία μεγάλη απώλεια για την ομάδα του

O Kρίστοφερ Βέλντε είναι έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», αφού ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε συμφωνία με την Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του 24χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού.

Ο προπονητής των Πολωνών, Νιλς Φρεντέρικσεν ρωτήθηκε για τον Βέλντε, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε πριν από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην Βίντζεβ Λοτζ, με το Νορβηγό τεχνικό να τονίζει ότι είναι μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Το… ιδιαίτερο μήνυμα του Μπακαμπού στον Τετέ: «Μην σκοράρεις κόντρα στον Ολυμπιακό» (pics)

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και χωρίς τον Βέλντε. Έτσι είναι τα πράγματα, μερικές φορές πιστεύεις ότι χρειαζόμαστε πραγματικά έναν συγκεκριμένο παίκτη, αλλά όταν φεύγει, άλλοι μεγαλώνουν και έχουν μια ευκαιρία. Νομίζω ότι η αποχώρηση του Βέλντε θα ήταν απώλεια, γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά θα επιβιώσουμε και θα βρούμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη».

Θυμίζουμε ότι ο Βέλντε αγωνίστηκε στη Λεχ Πόζναν για δύο σεζόν και κατέγραψε συνολικά 119 συμμετοχές, με απολογισμό 27 γκολ και 24 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ