Και ο Ρομάνο… στέλνει Βέλντε στον Ολυμπιακό (pic)

Και ο Ρομάνο… στέλνει Βέλντε στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτηση του.

Ο Ιταλός γνωστός δημοσιογράφος… στέλνει τον Νορβηγό εξτρέμ με αργεντίνικες ρίζες στο λιμάνι, αφού αναφέρει ότι έχει επέλθει οριστική συμφωνία με την πολωνική ομάδα, αλλά και με τον παίκτη, ενώ απιοκαλύπτει και τις λεπτομέρειες του deal.

Διαβάστε επίσης: Ιδανικό ξεκίνημα για τον Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (vid)

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η μεταγραφή του Βέλντε στον Ολυμπιακό είναι στην τελική ευθεία και απομένουν μόνο τα τυπικά, με τον Ρομάνο να τονίζει ότι ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, ο Ρομάνο στην ανάρτηση του μιλάει και για τη συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεχ Πόζναν κάνοντας λόγο για 3,6 εκατ. ευρώ, που μπορεί με την επίτευξη μπόνους να φτάσει ακόμη και τα 5 εκατ. ευρώ.

Φυσικά πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, πολύ υψηλού επιπέδου, με τον Βέλντε να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Πολωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βέλντε ήταν ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος της Πολωνίας για το 2024. Με 13 γκολ, 5 ασίστ και πολλά highlights μέσα από τις εμπνεύσεις του. Ο Νορβηγός αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2022 και από τότε έπαιξε σε 97 παιχνίδι πετυχαίνοντας 29 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ