Έπιασε φωτιά έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής του Ατρόμητου στην Πτολεμαΐδα (Pic)

Έπιασε φωτιά έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής του Ατρόμητου στην Πτολεμαΐδα (Pic)

Απρόοπτο για τον Ατρόμητο καθώς το απόγευμα ξέσπασε φωτιά έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στην Πτολεμαΐδα.

Ένα απρόοπτο προέκυψε για την αποστολή του Ατρομήτου την Παρασκευή (26/07) καθώς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η ομάδα στην Πτολεμαϊδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έπιασε φωτιά.

Ευτυχώς η φωτιά ήταν μικρής έκτασης, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να φτάνουν άμεσα ενώ και οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου βοήθησαν στην κατάσβεση.

Διαβάστε επίσης: Οι γεμάτοι περηφάνια σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο, Ντρισμπιώτη και η ελληνική αποστολή στην τελετή έναρξης (pics & vid)

Η ανάρτηση του Ατρόμητου:

«Απρόοπτο στην περιοχή έξω από το ξενοδοχείο «Pantelidis» που φιλοξενείται η ομάδα μας στην Πτολεμαΐδα, καθώς φωτιά μικρής έκτασης ξέσπασε με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να καταφθάνουν γρήγορα στο σημείο, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, όπως και συνέβη.

Στη διαδικασία κατάσβεσης συμμετείχαν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας, Στέλιος Λαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Παναγιώτης Μασούρας και ο φωτογράφος μας, Ραφαήλ Γεωργιάδης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ