Βελτιωμένη πρόταση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για Πινέδα – Η απάντηση του Ηλιόπουλου στους Μεξικανούς

Βελτιωμένη πρόταση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για Πινέδα – Η απάντηση του Ηλιόπουλου στους Μεξικανούς

Η Μοντερέι επανήλθε με νέα πρόταση στην ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Την είδηση που βγήκε πριν από μερικές ώρες από το Μεξικό για τον Ορμπελίν Πινέδα επιβεβαίωσε ουσιαστικά η ΑΕΚ! Από την πατρίδα του διεθνή άσου της Ένωσης έγραφαν πως ο νέος ιδιοκτήτης του κλαμπ δεν θέλει να τον πουλήσει και αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ήρθε και η επιβεβαίωση από τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Μοντερέι κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Πινέδα, αλλά ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν ξεκάθαρος. «Ο παίκτης δεν πωλείται», απάντησε το νέο αφεντικό του Δικεφάλου φανερώνοντας τις προθέσεις του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Αλ Καντσία 2-2: Μίλησε πρώτος και τελευταίος

Με επίσημο τρόπο λοιπόν πλέον η Ένωση δείχνει να βάζει τέλος σε αυτή την ιστορία, με τον Πινέδα να μένει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ύψος της τελευταίας πρότασης της Μοντερέι δεν έγινε γνωστό, ωστόσο οι προηγούμενες που είχαν καταθέσει οι Μεξικανοί, ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ μακριά από τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για να υπάρξει οποιαδήποτε σοβαρή σκέψη και συζήτηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ