Ενίσχυση με Μίλετιτς για τον Βόλο

Ενίσχυση με Μίλετιτς για τον Βόλο

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, Νεμάνια Μίλετιτς.

Ο Σέρβος Νεμάνια Μίλετιτς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ και ενσωματώθηκε άμεσα στην προετοιμασία της θεσσαλικής ομάδας.

Την τελευταία διετία, ο Μίλετιτς αγωνίστηκε στην Ομόνοια, έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στο παρελθόν έκανε σπουδαία καριέρα στην Παρτιζάν, όπου σε πέντε σεζόν είχε καταγράψει 166 συμμετοχές και 9 γκολ. Επιπλέον έχει φορέσει τη φανέλα των Βέστερλο, Βοϊβοντίνα, Μπόρατς Τσάτσακ και Σλόγκα Κράλιεβο, ενώ έχει αγωνιστεί τρεις φορές με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Μίτσελ και τα τρία τηλεφωνήματα με τον Μεντιλίμπαρ

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού Nemanja Miletic.

O Nemanja Miletic αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος και ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Nemanja Miletic τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ομόνοια έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στο παρελθόν έκανε σπουδαία καριέρα στην Partizan όπου σε 5 σεζόν είχε καταγράψει 166 συμμετοχές και 9 γκολ. Επιπλέον μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Westerlo, Vojvodina, Borac Cacak και Sloga Kraljevo.

Ο Nemanja Miletic έχει φορέσει και 3 φορές τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Nemanja Miletic στην οικογένεια της».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ