Συμφώνησε με τη Ρέιντζερς για τον δανεισμό του Σιφουέντες ο Άρης (vids)

Συμφώνησε με τη Ρέιντζερς για τον δανεισμό του Σιφουέντες ο Άρης (vids)

Ο Άρης συμφώνησε με τους Σκοτσέζους και παίρνει δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5 εκατ. τον 25χρονο διεθνή μέσο από το Εκουαδόρ.

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την τρίτη του μεταγραφή, καθώς έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Ρέιντζερς για τον Χοσέ Σιφουέντες.

Οι κιτρινόμαυροι θα πάρουν τον 25χρονο χαφ με δανεισμό για τον επόμενο χρόνο, μαζί με μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς της τάξεως των 5 εκατ. σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Σιφουέντες αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στην Κρουζέιρο, στο δεύτερο μισό της σεζόν, με 12 συμμετοχές. Η Ρέιντζερς τον απέκτησε πέρυσι έναντι περίπου 1,5 εκατ ευρώ από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, έχοντας 20 συμμετοχές σε Σκωτία και Ευρώπη, με τις πέντε να είναι για τους ομίλους του Europa League.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν παρών στο Κόπα Αμέρικα με το Εκουαδόρ αλλά δίχως να αγωνιστεί.

Ο Σιφουέντες έκανε μόλις πέρυσι το άλμα στην Ευρώπη καθώς σχεδόν όλα τα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ξεκίνησε την καριέρα του και ανήκε στην Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα που όμως μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές σε βάθος τεσσάρων χρόνων, με τρεις ενδιάμεσους δανεισμούς στην Κλαμπ Αμέρικα.

Το 2019 οι Λος Άντζελες Γκάλαξι αγόρασαν τον παίκτη για 2.7 εκατ. ευρώ και στο MLS έκανε γεμάτες χρονιές ως το 2023, με 121 συμμετοχές, 15 γκολ και 20 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ