ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με την Γάνδη για την απόκτηση του Τισουντάλι

ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με την Γάνδη για την απόκτηση του Τισουντάλι

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τη Γάνδη για την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για την επόμενη τριετία

O ΠΑΟΚ μπορεί να κέρδισε πριν από λίγη ώρα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (3-2) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Chmapions League, ωστόσο δεν σταματά να δουλεύει τις μεταγραφικές τις υποθέσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε σε πλήρη συμφωνία και με τη Γάνδη για την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι, με τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνουν μία μεταγραφή, η οποία τους απασχόλησε για αρκετό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι ήταν κάποτε: 12 διάσημες Ελληνίδες που έχουν κάνει πλαστική και η τεράστια αλλαγή τους σε σχέση με σήμερα

Ο Δικέφαλος τα είχε βρει σε όλα με τον 31χρονο επιθετικό (για συμβόλαιο 2+1 χρόνια και απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως) και απέμενε η συμφωνία με τον βελγικό σύλλογο, κάτι το οποίο ολοκληρώθηκε.

Ο ΠΑΟΚ θα βγάλει από τα ταμεία του ο ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Δικέφαλο, κάτι που θα γίνει την Πέμπτη (25/07).

Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής αποχωρεί από τη Γάνδη έπειτα από 3,5 χρόνια, μέσα στα οποία μέτρησε 135 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 56 γκολ και 28 ασίστ στο παλμάρε του ενώ έχει αγωνιστεί 14 φορές με το εθνόσημο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ