Παίρνει Ούγκο Μάγιο ο Άρης για δύο χρόνια

Παίρνει Ούγκο Μάγιο ο Άρης για δύο χρόνια

Στο πρόσωπο του Ούγκο Μάγιο φαίνεται πως βρήκε ο Άρης τον αντικαταστάτη του Μόουζες Οντουμπάζιο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Σε μία πολύ δυνατή κίνηση προχωρά ο Άρης για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μόουζες Οντουμπάτζιο στο δεξί άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «κίτρινοι» έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Ούγκο Μάγιο που έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα ισπανικά γήπεδα.

Ο 33χρονος δεξιός μπακ αποχώρησε από την Ιντερνασιονάλ (20 ματς, 2 γκολ) και επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 1,5 χρόνο και αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Αργεντινή – Μαρόκο: Ισοφάριση στο… 106′ και εισβολή οπαδών! (vid)

Ο πολύπειρος δεξιός μπακ πέρασε σχεδόν όλη την καριέρα του στη Θέλτα και πιο συγκεκριμένα από το 2009 έως το 2023. Eίναι παίκτης-σύμβολο για την ομάδα του Βίγκο με την οποία έχει καταγράψει 449 συμμετοχές, 12 γκολ και 28 ασίστ. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο μετακόμισε στη Βραζιλία όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές και 2 γκολ με την Ιντερνασιονάλ.

Στο μεταξύ, θα καθυστερήσει η προγραμματισμένη για σήμερα άφιξη του Παπέ Σισέ στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει προκύψει πρόβλημα με την βίζα του Σενεγαλέζου στόπερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ