Αγιασμός στην «Opap Arena» παρουσία Ηλιόπουλου για την ΑΕΚ (Pics)

Αγιασμός στην «Opap Arena» παρουσία Ηλιόπουλου για την ΑΕΚ (Pics)

Ο καθιερωμένος Αγιασμός πραγματοποιήθηκε χθες στην «Opap Arena» για την ΑΕΚ, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να δίνει τις ευχές του στους παίκτες.

Παρουσία Μάριου Ηλιόπουλου πραγματοποιήθηκε χθες στην «Opap Arena» ο καθιερωμένος Αγιασμός της ΑΕΚ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ έδωσε τις ευχές του στους παίκτες της Ένωσης για μία καλή χρονιά ενώ την ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Διαβάστε επίσης: «Συμφώνησε με τον Ιωαννίδη η Λάτσιο»

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ πριν από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στην OPAP Arena. Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, παρόντος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου και μελών της διοίκησης. Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ηλιόπουλος ευχήθηκε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ