Το δίδυμο που ετοιμάζει στο κέντρο της άμυνας ο Μεντιλίμπαρ

Το δίδυμο που ετοιμάζει στο κέντρο της άμυνας ο Μεντιλίμπαρ

Η παρουσία του Πιρόλα, το «πάντρεμα» με τον Ρέτσο, η δυναμική του Άμπι και ο… επόμενος.

Ο Λορέντζο Πιρόλα έχει μπει κατευθείαν στα βαθιά στην ερυθρόλευκη προετοιμασία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην χάνει χρόνο αναφορικά με τα πλάνα που έχει για τη νέα σεζόν. Ο 22χρονος Ιταλός ήρθε στον Ολυμπιακό με την ελπίδα να αποτελέσει την βασική επιλογή για το αριστερό πλευρό του κέντρου της άμυνας και ο «Μεντί» ήδη με το… καλημέρα στις προπονήσεις επιδιώκει να τον «παντρέψει» με τον Παναγιώτη Ρέτσο που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την δεξιά πλευρά.

Ο Βάσκος έχει στο μυαλό του να τους δει σε ένα ή και στα δύο φιλικά που έρχονται στην Ολλανδία να παίζουν μαζί για να τους τεστάρει, έχοντας ήδη άλλωστε εικόνα από την παρουσία του Άμπι με τον Ρέτσο. Ο Πιρόλα έχει ως βασικό «όπλο» την δυναμική του στο ψηλό παιχνίδι κάτι που είχε λείψει πέρσι στον Ολυμπιακό έως ότου ήρθε ο Κάρμο, και αυτό είναι ένα στοιχείο που υπολογίζει πολύ ο Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μασεράνο, ο Έσε και το όνειρο της Αργεντινής: Για αυτό που δεν πέτυχε άλλος κανείς

Από την άλλη είναι ξεκάθαρο πως ο Βάσκος θεωρεί πως και ο Άμπι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει πλέον την δυναμική να βοηθήσει πολύ περισσότερο από ότι στην περσινή σεζόν όπου ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα σε ένα δύσκολο διάστημα. Το ευχάριστο βεβαίως για τον «Μεντί» είναι πως έχει δύο νεαρά και ταλαντούχα παιδιά για την αριστερή πλευρά στο κέντρο της άμυνας ενώ δεξιά, ο Ρέτσος είναι με διαφορά η πρώτη του επιλογή και λογικά η δεύτερη θα προκύψει από μεταγραφή. Υπάρχουν αυτή την στιγμή οι Μπιανκόν και Ντόη ενώ μην ξεχνάμε πως στην προετοιμασία είναι και ο ταλαντούχος Κουτσίδης από την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός που παραμένει δυναμικά στον έλεγχο της αγοράς και για ένα ακόμη στόπερ, δεξιοπόδαρο λογικά, για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στη συγκεκριμένη θέση. Χωρίς όμως να υπάρχει η πίεση για άμεση μεταγραφή. Η περίπτωση του έμπειρου Αυστριακού Ντράγκοβιτς που έχει προταθεί καιρό παραμένει στα υπόψιν ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν όσο κυλάει η μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ