Ευχάριστα νέα για Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό – Τι έγινε με Στάμεντιτς, Ντάνι Γκαρθία

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να χαμογελάει στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία. Και υπήρχε σοβαρός λόγος...

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι πάλι εδώ. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Μαροκινός επιθετικός, μόλις στη δεύτερη προπόνησή του επί ολλανδικού εδάφους είχε τραυματίσει το δάχτυλο του μεγάλου του ποδιού. Και αυτό τον είχε κρατήσει εκτός ομαδικών προπονήσεων. Όχι, πλέον, όμως, καθώς από σήμερα είναι πάλι στις επάλξεις.

Συγκεκριμένα, ο Ελ Κααμπί μπορεί να μην προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του το πρωί, αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα αργότερα, τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο, όπου και επιβεβαιώθηκε πως πλέον είναι καλά και πως μπορεί να συμμετέχει, τόσο στα κομμάτια που περιλαμβάνουν όσο και σε εκείνα που περιλαμβάνουν «μονομαχίες».

Ο βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης των Πειραιωτών, κάτι που προκάλεσε την ικανοποίηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο οποίος έως τώρα δεν έχει καταφέρει να δουλέψει η ομάδα του με τον βασικό της στράικερ.

Αυτό άλλαξε από το απόγευμα της Τρίτης και στόχος είναι ο Ελ Κααμπί να αγωνιστεί τουλάχιστον σε ένα από τα δύο φιλικά παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (Αλ Καντσία) και το Σάββατο (Ναϊμέγκεν) στην Ολλανδία. Κάτι που θα εξαρτηθεί από το πώς θα αντιδράσει το πόδι του στις επόμενες προπονήσεις. Εξάλλου, οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να διακινδυνεύουν τον παραμικρό τραυματισμό.

Από εκεί και πέρα, οι άλλοι δύο τραυματίες του Ολυμπιακού, Μάρκο Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρθία, επίσης βγήκαν στο γήπεδο και έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Νεοζηλανδός, όπως έχουμε γράψει από χθες, αναμένεται να μπει στις ομαδικές προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς η μαγνητική που έκανε ήταν «καθαρή», ενώ ο Ισπανός μέσος θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και θα συνεχίσει τις θεραπείες και το ατομικό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από