Δεν έπεισε τον Λουτσέσκου και πάει δανεικός στην Αργεντινή (pic)

Δεν έπεισε τον Λουτσέσκου και πάει δανεικός στην Αργεντινή (pic)

Ο Νίκο Κουαλιάτα αν και συμμετεόιχε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, δεν έπεισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για μία θέση στο ρόστερ και παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στην Σεντράλ Κόρδοβα της Αργεντινής.

Παρόλο που συμμετείχε στις προπονήσεις και την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο Νίκο Κουαλιάτα ούτε φέτος κατάφερε να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου πως αξίζει μία θέση το ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Κάπως έτσι, ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός στην Σεντράλ Κόρδοβα της Αργεντινής, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: Η «πρώτη» του Πιρόλα, το καλωσόρισμα του Μεντιλίμπαρ, το «φατούρο», οι φωνές και ο ρόλος Τσικίνιο, Ροντινέι (vids)

Συγκεκριμένα, ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο αναφέρει πως ο Κουαλιάτα θα ταξιδέψει σήμερα (23/7) στην Αργεντινή προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Παράλληλα, τονίζει πως υπάρχει στην συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδας και οψιόν αγοράς από την Σεντράλ Κόρδοβα.

Για τον Κουαλιάτα αυτός θα είναι ο δεύτερος δανεισμός του όσο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί στην βραζιλιάνικη Κουϊάμπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ