Ευχάριστα νέα για Στάμενιτς, μπαίνει ξανά συντηρητικά στις προπονήσεις – Τι γίνεται με Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί (Vid)

Ευχάριστα νέα για Στάμενιτς, μπαίνει ξανά συντηρητικά στις προπονήσεις – Τι γίνεται με Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί (Vid)

Ο τραυματισμός του Μάρκο Στάμενιτς στον τετρακέφαλο, δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός και ο Σέρβος αμυντικός μέσος θα αρχίσει να μπαίνει ξανά στις προπονήσεις.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί παραμένει στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2026, διατηρώντας στο ρόστερ τους τον πρώτο σκόρερ τους την περσινής σεζόν, με 33 γκολ, αλλά και τον αρχισκόρερ και MVP του Conference League. Πλέον, το ζητούμενο είναι ο Μαροκινός στράικερ να ξεκινήσει να προπονείται κανονικά.

Ο Ελ Κααμπί μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο μεγάλο δάχτυλο, από την 3η ημέρα της παρουσίας του στην Ολλανδία. Ο ποδοσφαιριστής κάνει ποδήλατο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και θεωρείται ότι μέρα με την ημέρα θα κάνει περισσότερα κομμάτια με την ομάδα. Με πρόθεση να αγωνιστεί σε κάποιο από τα φιλικά παιχνίδια που έρχονται, με αντιπάλους την Αλ-Κάντσια του Μίτσελ και τη Ναϊμέγκεν.

Διαβάστε επίσης: Η «πρώτη» του Πιρόλα, το καλωσόρισμα του Μεντιλίμπαρ, το «φατούρο», οι φωνές και ο ρόλος Τσικίνιο, Ροντινέι (vids)

Την ίδια ώρα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μάρκο Στάμενιτς. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο 22χρονος μέσου έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό στον τετρακέφαλο και αναμένεται να επιστρέψει στο πρόγραμμα σύντομα. Για την ακρίβεια, θα προσπαθήσει να δοκιμάσει να προπονηθεί άμεσα, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμό. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Νεοζηλανδός χαφ, αν και είχε ανακοινωθεί στο αρχικό σχήμα του φιλικού με τον Αγιαξ, αισθάνθηκε ενόχληση στον τετρακέφαλο στο ζέσταμα και δεν αγωνίστηκε, ούτε με τον Αίαντα, ούτε την επομένη, κόντρα στη Μέχελεν.

Όπως αναφέραμε από χθες στο πρόγραμμα μπήκε ήδη ο Λορέντζο Πιρόλα. Ο Ιταλός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους Ερυθρόλευκους και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και ότι δεν θα χρειαστεί περαιτέρω χρόνο προσαρμογής. Αντίθετα, θα χρειαστεί χρόνο ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στα φιλικά στην Ολλανδία, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας στον δικέφαλο, λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ