Νέο δημοσίευμα για ΑΕΚ και Χουάνγκ

Νέο δημοσίευμα για ΑΕΚ και Χουάνγκ

Δημοσίευμα από την Κορέα εμπλέκει πάλι την ΑΕΚ με τον Ίνμπομ Χουάνγκ, για τον οποίο όμως τονίζει ότι ενδιαφέρονται και μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Καιρό είχε να εμφανιστεί το όνομα του Ίνμπομ Χουάνγκ στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και φρόντισαν οι συμπατριώτες του πρώην άσου του Ολυμπιακού να το επαναφέρουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «sports.news.nate.com», η Ένωση είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, αλλά δεν «παίζει» μόνη της.

Διαβάστε επίσης: Ο Ραζνάτοβιτς απάντησε για το μέλλον του Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Για την ακρίβεια έχει να ανταγωνιστεί μερικά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Ίντερ, η Μίλαν και η Μπολόνια από την Ιταλία αλλά και οι Μονακό, Νις από τη Γαλλία.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 4-0 στο εναρκτήριο ματς στη Superliga της Σερβίας και ο »διοικητής» της μεσαίας γραμμής Χουάνγκ Ινμπομ είχε εξαιρετική απόδοση.

Για τον Χουάνγκ ενδιαφέρονται πολλές ομάδες στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών Νις και Μονακό, της Ίντερ, της Μπολόνια και της Μίλαν από την Ιταλία και της ελληνικής ΑΕΚ.

Το νικηφόρο ματς πραγματικά απέδειξε γιατί κορυφαίοι ευρωπαϊκού σύλλογοι θέλουν τον Χουάνγκ Ινμπομ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ