Άρης: Συμφώνησε κι έρχεται Θεσσαλονίκη ο Πάπε Αμπού Σισέ

Άρης: Συμφώνησε κι έρχεται Θεσσαλονίκη ο Πάπε Αμπού Σισέ

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Πάπε Αμπού Σισέ και ο Σενεγαλέζος στόπερ αναμένεται την Τετάρτη (24/7) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Άρη, ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα φαίνεται πως θα ολοκληρώσει δύο δυνατές προσθήκες.

Λίγο μετά τη συμφωνία με τον Πιόνε Σίστο, οι Θεσσαλονικείς έδωσαν τα χέρια και με τον Παπέ Αμπού Σισέ για τριετές συμβόλαιο. Ο 28χρονος Σενεγαλέζος στόπερ, o oποίος το περασμένο διάστημα έφτασε μία… ανάσα από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αναμένεται την Τετάρτη (24/7) στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τους Μπράμπετς, Βέλεθ και Ρόουζ θα συνθέσουν την τετράδα της άμυνας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βέλντε: Όχι στο MLS, 4 εκατ ευρώ και bonus στο τραπέζι για τη Λεχ Πόζναν- Μια ανάσα πλέον ο Ολυμπιακός

Ο πανύψηλος αμυντικός (1,97μ.) είχε 151 συμμετοχές με 17 γκολ και 2 ασίστ στη θητεία του στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2020, 2022) και ένα Κύπελλο (2020).

Την περασμένη περίοδο είχε 13 εμφανίσεις με την Άδανα Ντεμίρσπορ στην Τουρκία. Επίσης έχει περάσει από την Αζαξιό και τη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία, ενώ μετρά 16 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική Σενεγάλης, κατακτώντας μαζί της το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2021.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ