Άγριο κράξιμο στον ΠΑΟΚ με αφορμή τη μεταγραφή του Τσάλοφ: «Έχουν γήπεδο από τον περασμένο αιώνα – Η Θεσσαλονίκη είναι 100 χρόνια πίσω»

Άγριο κράξιμο στον ΠΑΟΚ με αφορμή τη μεταγραφή του Τσάλοφ: «Έχουν γήπεδο από τον περασμένο αιώνα – Η Θεσσαλονίκη είναι 100 χρόνια πίσω»

Σε κάποιους δεν κάθισε καλά όπως φαίνεται η διαφαινόμενη μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ...

Ο Φεντόρ Τσάλοφ προβάρει τα ασπρόμαυρα καθώς ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού. Η συγκεκριμένη μεταγραφή όμως, φαίνεται πως σε κάποιους δεν άρεσε και πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Ντμίτρι Εγκόροφ, ο Ρώσος συνιδρυτής της ομάδας Broke Boys, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα MFL (όπου οι ομάδες αποτελούνται από influencers και σελέμπριτι) έκραξε τον Τσάλοφ και τον ΠΑΟΚ, αδυνατώντας να καταλάβει γιατί ο Ρώσος άσος πήρε την απόφαση να έρθει στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης: Οι πιτσιρικάδες από το Βέλγιο που… στηρίζουν Ολυμπιακό (pics)

«Γιατί χρειάζεται ο Τσάλοφ τον ΠΑΟΚ; Ένα πρωτάθλημα με τρεις ομάδες όλες κι όλες. Έχουν γήπεδο από τον περασμένο αιώνα. Η Θεσσαλονίκη είναι 100 χρόνια πίσω από τη Μόσχα, απλά δεν έχει νόημα.

Ο Τσάλοφ θέλει να παίξει στην Ευρώπη, γράφουν οι ηλίθιοι. Μπορείς να παίξεις στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία τη Γαλλία και σε μερικές ομάδες της Πορτογαλίας, μα όλα τα άλλα είναι δεύτερα. Η Ελλάδα είναι 50 χρόνια πίσω από τη Ρωσία σε ανάπτυξη.

Νομίζω πως ο Φεντόρ θέλει απλά να φύγει από το ρωσικό πρωτάθλημα, δεν τον νοιάζει πού θα πάει, αρκεί να αλλάξει παραστάσεις και να πάρει μια γεύση από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είναι θέμα ζωής μα όχι προόδου», είπε ο Εγκόροφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ