Λαμέλα: «Να είμαστε πρωταθλητές» (vid)

Λαμέλα: «Να είμαστε πρωταθλητές» (vid)

Το μήνυμα του Έρικ Λαμέλα στον κόσμο της ΑΕΚ και οι πρώτες του στιγμές στα κιτρινόμαυρα.

Ο Έρικ Λαμέλα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, καθώς μετά την ολοκλήρωση των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στην «OPAP Arena» και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός άσος ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου, φόρεσε τη φανέλα με τον αριθμό 9 στην πλάτη και έπαιξε με τη μπάλα, δίνοντας μια γεύση από τα… προσεχώς. Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας τονίζοντας ότι αυτός είναι: «Να είμαστε πρωταθλητές»!

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βέλντε: Όχι στο MLS, 4 εκατ ευρώ και bonus στο τραπέζι για τη Λεχ Πόζναν- Μια ανάσα πλέον ο Ολυμπιακός

Η κάμερα του ΑΕΚ TV κατέγραψε τις πρώτες στιγμές του με τα κιτρινόμαυρα: 

«Είμαι ο Έρικ Λαμέλα. Γεννήθηκα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Είναι χαρά μου να είμαι εδώ στην ΑΕΚ, να φοράω αυτή τη φανέλα και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το πρώτο μου παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Ματίας Αλμέιδα που ήταν αυτός που με κάλεσε και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του για να έρθω εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί σ’ αυτό που εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται και όσο αφορά τους στόχους της ομάδας, αυτό που θέλουν όλοι να είμαστε πρωταθλητές! Πάμε μαζί! Μόνο ΑΕΚ!»

Τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη μεταγραφή δεν έκρυψε και ο Μάριος Ηλιόπουλος που έδωσε το χέρι του περιχαρής στον Λαμέλα και του είπε χαρακτηριστικά: «Ρε Έρικ, που είσαι ρε; Πάμε για μάχες!»

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ