Εξελίξεις με Βέλντε: Όχι στο MLS, 4 εκατ ευρώ και bonus στο τραπέζι για τη Λεχ Πόζναν- Μια ανάσα πλέον ο Ολυμπιακός

Εξελίξεις με Βέλντε: Όχι στο MLS, 4 εκατ ευρώ και bonus στο τραπέζι για τη Λεχ Πόζναν- Μια ανάσα πλέον ο Ολυμπιακός

Στην ευθεία για τον Κρίστοφερ Βέλντε. Τι λένε στην Πολωνία για το μεταγραφικό κόλπο που ψήνει ο Ολυμπιακός

Και το όνομα αυτού Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι πλέον πολύ κοντά στον Νορβηγό winger της Λεχ Πόζναν και οι Πολωνοί φέρνουν στο προσκήνιο μια σειρά από δεδομένα.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Σεμπάστιαν Στασέφσκι αναφέρει πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για τους όρους της μεταγραφής, ενώ ο παίκτης μπορεί να έχει πρόταση από την Αμερική και το MLS, αλλά προτιμά την μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Η νέα γενιά, οι εντολές του «Μέντι» και η ένταση στις προπονήσεις

«Ο Βέλντε είναι κοντά σε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει προσφορά και από το MLS, αλλά προτιμά να παίξει στην Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο και το ποσό της αποζημίωσης βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Αυτό θα ανέρχεται σε λίγο πάνω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης. Οι συνομιλίες των δύο ομάδων θα ολοκληρωθούν (μάλλον) μέχρι τα τέλη Ιουλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στασέφσκι.

Ο Βέλντε ήταν ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος της Πολωνίας για το 2024. Με 13 γκολ, 5 ασίστ και πολλά highlights μέσα από τις εμπνεύσεις του. Ο Νορβηγός αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2022 και από τότε έπαιξε σε 97 παιχνίδι πετυχαίνοντας 29 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ