Καραπαπάς: «Γεμάτοι χαμόγελα για αυτά που βλέπουμε από τα νεαρά λιοντάρια μας και από όλη την ομάδα» (pic)

Καραπαπάς: «Γεμάτοι χαμόγελα για αυτά που βλέπουμε από τα νεαρά λιοντάρια μας και από όλη την ομάδα» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στην Ολλανδία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αφού επικράτησε με 2-0 της Μέχελεν στο δεύτερο φιλικό του.

Για ακόμη ένα ματς «έλαμψαν» τα «διαμάντια» των ερυθρόλευκων, με τον Μουζακίτη να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ στο φιλικό με τη βελγική ομάδα και τον Κώστα Καραπαπά να αποθεώνει τους μικρούς, αλλά και όλους τους παίκτες της ομάδας για την προετοιμασία που κάνουν στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας, μετά τη φιλική νίκη επί της Μέχελεν, αναφερόμενος τόσο στους πιτσιρικάδες που κάνουν «πράγματα και θαύματα», όσο και στην εξαιρετική παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αναλυτικότερα, ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στα social media:

«Μια ακόμα προετοιμασία. Γεμάτοι χαμόγελα για αυτά που βλέπουμε απο τα νεαρά λιοντάρια μας και απο όλη την ομάδα! Στις προετοιμασίες η ομάδα δοκιμάζεται και χτίζεται για να μπει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στη νεα σεζόν! Ευχαριστούμε τη Θύρα 7 Ολλανδίας που έκανε και το γήπεδο στη Schiedam Καραισκάκη!»

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ