Ο Λορέντζο Πιρόλα στην Ολλανδία – Οι… πληροφορίες του για τον Ολυμπιακό

Ο Λορέντζο Πιρόλα στην Ολλανδία – Οι… πληροφορίες του για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του Λορέντζο Πιρόλα, με τον 22χρονο διεθνή Ιταλό κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ.

Η μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού που έψαχνε. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λορέντζο Πιρόλα. Τον ποδοσφαιριστή που έχουν ξεχωρίσει εδώ και πολλές ημέρες το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών και το τεχνικό επιτελείο.

Οι Ερυθρόλευκοι έφεραν το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα των 22χρονο δυναμικό στόπερ. Το πρωί πέρασε νεάπολη επιτυχία της εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του τετραετές συμβόλαιο που του είχανε ετοιμάσει οι θριαμβευτές του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα, «παιδάκια» και «μικροί», στην Ισπανία… MVP του Euro – Ο Μουζακίτης, ο Μπάμπης και ο Γιαμάλ

Πριν την απόφαση του να πει το ναι στον Ολυμπιακό και να απορρίψει τις αρκετές προτάσεις που είχε στα χέρια του, τόσο από την Ιταλία όσο και από άλλα σημαντικά πρωταθλήματα, ο Πιρόλα συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αλλά πήρε πληροφορίες και από σημαντικά πρόσωπα του ποδοσφαίρου, που γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και όσα συμβαίνουν στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Και όσα άκουσε έκαναν πολύ πιο εύκολη την τελική του απόφαση.

Ο Πιρόλα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Ολλανδία, ώστε να ενταχθεί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περιμένει πώς και πώς την ενσωμάτωσή του. Μάλιστα έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ιταλός αμυντικός δεν αναμένεται να χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, καθώς το προηγούμενο δεκαήμερο συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Σαλερνιτάνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ