Χωρίς τον Νταρίντα ο Άρης στην Ολλανδία

Χωρίς τον Νταρίντα ο Άρης στην Ολλανδία

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Άρη (21/07) για την Ολλανδία.

Χωρίς τον Βλάντιμρ Νταρίντα θα αναχωρήσει την Κυριακή (21/7) για την Ολλανδία η αποστολή του Άρη, όπου μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Άκης Μάντζιος έχει μόλις ένα νέο πρόσωπο στη διάθεσή του, τον 17χρονο Σενεγαλέζο Κλέιτον Ντιαντί, ενώ δεν θα έχει μαζί του τον έμπειρο Βλάντιμιρ Νταρίντα, για… διπλό λόγο.

Διαβάστε επίσης: Αποθεώθηκε ο Ελ Κααμπί από τους φίλους του Ολυμπιακού (vid)

Ο 33χρονος Τσέχος, αφενός τραυματίστηκε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις, αποκομίζοντας πρόβλημα στον αστράγαλο κι η απουσία του εκτιμάται στις δύο εβδομάδες, αφετέρου, ο πρώην αρχηγός της Χέρτα έγινε σήμερα (20/7) πατέρας για δεύτερη φορά.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι (έχουν κι ένα αγοράκι). Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε με ανάρτησή της τις ευχές της προς το ζεύγος, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Βλάντιμιρ και Κατερίνα, να σας ζήσει η κορούλα! Να είναι γερή και καλότυχη και να έχει μόνο χαρές στη ζωή της!».

Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ