Έβγαλε… μάτια το «διαμάντι» του Ολυμπιακού: Το «μαγικό» 45λεπτο του Μουζακίτη (pic, vid)

Έβγαλε… μάτια το «διαμάντι» του Ολυμπιακού: Το «μαγικό» 45λεπτο του Μουζακίτη (pic, vid)

Ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμπιστεύονται τα «χρυσά» παιδιά της Κ19, με τον Χρήστο Μουζακίτη να κάνει ένα τέλειο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα κόντρα στον Άγιαξ. Οι αριθμοί του 17χρονου...

Τρεις πρωταθλητές Ευρώπης U-19 στον άξονα της πρώτης βασικής εντεκάδας της χρονιάς για τον Ολυμπιακό: Ισίδωρος Κουτσίδης, Φάνης Μπακούλας, Μπάμπης Κωστούλας. Και δύο ακόμη που ήρθαν από τον πάγκο.

Ο Χρήστος Μουζακίτης και ο Αντώνης Παπακανέλλος. Όλοι τους, λόγοι με όνομα και επώνυμο για να θυμάται κανείς το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ, αφού εκτός των άλλων πρόκειται για τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού, που πριν από μερικούς μήνες ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Τα εγκώμια του Άγιαξ για τα «μωρά» του Θρύλου και η ατάκα Καραπαπά που… έγραψε

Ο Μουζακίτης μπορεί να μπήκε σαν αλλαγή, αλλά ξεχώρισε και έκανε ένα σχεδόν αλάνθαστο και δίχως ψεγάδι δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον Άγιαξ, τραβώντας και όχι άδικα επάνω του όλα τα βλέμματα, με τους αριθμούς του να εντυπωσιάζουν.

Ο 17χρονος χαφ που αγωνίστηκε 45 λεπτά και πρώτη φορά σε ανεπίσημο ματς με την ομάδα των ανδρών του Ολυμπιακού και είχε: 25 επαφές με την μπάλα και μόλις μία λάθος πάσα (20/21 επιτυχημένες), δημιούργησε δύο τελικές ευκαιρίες, είχε 2/3 επιτυχημένες μακρινές μπαλιές, δύο τάκλιν, 2/2 εναέριες κερδισμένες «μονομαχίες» και μία τελική που βρήκε εστία.

Δεν είναι τυχαίο πως «κοτζάμ» Άγιαξ που φημίζεται για την παραγωγική διαδικασία νέων παικτών εντυπωσιάστηκε από την εικόνα των νέων παιδιών του Ολυμπιακού.

Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά δεν σταμάτησαν να δίνουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους των Πειραιωτών, αναφέροντας συνεχώς σε πόσο υψηλό επίπεδο είναι, ο Μουζακίτης, ο Κωστούλας και η… παρέα τους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους δίνει την ευκαιρία και αυτοί δείχνουν έτοιμοι και κυριως αποφασισμένοι να την αρπάξουν από τα «μαλλιά». Εξάλλου πρόκειται ίσως για την πιο ταλαντούχα γενιά που είδε ποτέ, το Ρέντη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ