Ο Λαμέλα εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή των οπαδών: «Μόνο ΑΕΚ» (vid)

Ο Λαμέλα εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή των οπαδών: «Μόνο ΑΕΚ» (vid)

Δείτε το video story του Έρικ Λαμέλα στο Instagram από την υποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Έρικ Λαμέλα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην «Ένωση».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξετρελάθηκε από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν περίπου 2.000 οπαδοί της ομάδας και δεν παρέλειψε να ανεβάσει βίντεο στο Instagram με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν προ ολίγου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Μέσω του κινητού του τηλεφώνου ο Λαμέλα κατέγραψε το καλωσόρισμα των φίλων της ΑΕΚ και το πρώτο του μήνυμα σε αυτούς ήταν το εξής: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Μόνο ΑΕΚ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Λαμέλα:

Το κόστος της μεταγραφής και η εξαίσια καριέρα του Λαμέλα

Στα της μεταγραφής, ο Λαμέλα αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια στην ΑΕΚ, με τις συνολικές του αποδοχές να φτάνουν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντάς τον έτσι έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου.

O 32χρονος είναι διεθνής 25 φορές με την Εθνική Αργεντινής, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ. Με τη Σεβίλλη, πραγματοποίησε 92 συμμετοχές με απολογισμό 16 γκολ και 7 ασίστ.

Στο παρελθόν, με τη φανέλα της Τότεναμ είχε 37 γκολ και 44 ασίστ σε 257 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη Ρόμα είχε 21 γκολ και 13 ασίστ σε 67 ματς. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέι, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε 36 ματς, πριν πάρει μεταγραφή 30.000.000 ευρώ για τους Ρωμαίους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ