«Ο Μπρέιθγουεϊτ στην Ελλάδα – Πέρασε ιατρικά, υπογράφει στον Ολυμπιακό»

«Ο Μπρέιθγουεϊτ στην Ελλάδα – Πέρασε ιατρικά, υπογράφει στον Ολυμπιακό»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Ο Δανός επιθετικός πέρασε ιατρικές εξετάσεις, υπογράφει και ενσωματώνεται στην προετοιμασία των Πειραιωτών στην Ολλανδία.

Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει γκολ και θα μπορεί να εναλλάσσεται σε πολλές θέσεις ακόμη και στη διάρκεια ενός αγώνα, ήταν βασική προτεραιότητα. Ο Ολυμπιακός βρήκε τον συγκεκριμένο παίκτη, στο πρόσωπο του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ενός ποδοσφαιριστή που αποτελεί προσωπική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ενός παίκτη με εμπειρία, παραστάσεις στο ανώτερο επίπεδο, ποιότητα, ταχύτητα, αλλά και μεγάλη ευχέρεια στο γκολ.

Όπως επιβεβαιώνει Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μπρέιθγουεϊτ βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο διεθνής Δανός επιθετικός έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στη χώρα μας, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ήδη ετοιμάσει τα διαδικαστικά, ώστε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και ο παίκτης να αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Ο Μπρέιθγουεϊτ έκανε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις πριν από λίγες ημέρες με την Εσπανιόλ, με τους Ισπανούς να επιβεβαιώνουν πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Βεβαίως, ο Ολυμπιακός πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο τον Δανό, όπως κάνει με όλους τους ποδοσφαιριστές που επιλέγει να εντάξει στο δυναμικό του.

Μάλιστα , όπως σημειώνει ο Ρομάνο ο 33χρονος επιθετικός θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να γίνουν τα… απαραίτητα. Να υπογράψει το 2ετές συμβόλαιο που έχει ήδη συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες και βίντεο και εν συνεχεία να ετοιμαστεί για τα… δύσκολα. Για την ένταξή του στην προετοιμασία της ομάδας.

Όπως προαναφέραμε, ο Μεντιλίμπαρ ήταν εκείνος που ζήτησε την απόκτηση του Μπρέθγουεϊτ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έπαιξε και σημαντικό ρόλο στο να πει το «ναι» ο ποδοσφαιριστής. Μίλησε μαζί του και του είπε τι ακριβώς θέλει από εκείνον, πώς σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει, αλλά και γιατί θεωρεί ότι θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό και θα μπορέσει να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει.

Ο Ολυμπιακός έδειξε και με την υπόθεση του Μπρέιθγουεϊτ πως μπορεί να πείθει σημαντικούς ποδοσφαιριστές για να τους εντάξει στο ρόστερ του. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Αλλά με το «όνομα» του συλλόγου και τον τρόπο λειτουργίας του. Μην ξεχνάμε, δε, ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι η ομάδα που κατέκτησε το Conference League πριν από σχεδόν δύο μήνες…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ