Το κόλπο με τον Πιρόλα και το θερμό «ναι» του Μεντιλίμπαρ – Σήμερα Παρασκευή στην Ελλάδα, 4ετές το συμβόλαιο

Το κόλπο με τον Πιρόλα και το θερμό «ναι» του Μεντιλίμπαρ – Σήμερα Παρασκευή στην Ελλάδα, 4ετές το συμβόλαιο

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Λορέντζο Πιρόλα και τον φέρνει σήμερα στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Το μεγάλο «ναι» του Μεντιλίμπαρ, οι διαπραγματεύσεις με τη Σαλερνιτάνα και το συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός κλείνει μία μία τις μεταγραφικές υποθέσεις του. Η απόκτηση του Λορέντζο Πιρόλα είναι απλά θέμα χρόνου πλέον. Ο 22χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός είναι ο εκλεκτός των Ερυθρόλευκων και η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Πιρόλα αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα σήμερα Παρασκευή, με σκοπό να περάσει από ιατρικές και έργομετρικές εξετάσεις συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Με τις πληροφορίες από την γειτονική χώρα να αναφέρουν πως αυτό θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Ο Ολυμπιακός είχε ξεχωρίσει εδώ και πολλές ημέρες στην περίπτωση του Πιρόλα. Και όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν για να πετύχει τη συμφωνία, τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τη Σαλερνιτάνα. Και τα κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες το τελευταίο διήμερο. Μάλιστα, πρώτα πήρε το ναι του Πιρόλα και του ατζέντη του και εν συνεχεία έκλεισε το deal με την ομάδα του Σαλέρνο. Το οποίο έχει κλείσει στα 3.000.000 €, με μπόνους και λεπτομέρειες που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Έχει σημασία να αναφέρουμε πως κλειδί στη μεταγραφή του Πιρόλα στον Ολυμπιακό ήταν η στάση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός ήταν εξαιρετικά θετικός για την απόκτηση του νεαρού στόπερ και από την Ιταλία προκύπτει πως ο ίδιος και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησαν με τον παίκτη και του εξήγησαν τι θέλουν από εκείνον, πώς σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν, αλλά και γιατί θεωρούν ότι θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό και θα μπορέσει να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή. Να έρθει ο Ιταλός αμυντικός στην Ελλάδα σήμερα Παρασκευή και εν συνεχεία, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές εξετάσεις, ο 22χρονος στόπερ να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να γίνουν τα… απαραίτητα.

Να υπογράψει το 4ετές συμβόλαιο που έχει ήδη συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες και βίντεο και εν συνεχεία να ετοιμαστεί για τα… δύσκολα. Για την ένταξή του στην προετοιμασία της ομάδας. Και στόχος είναι το Σάββατο να έρθει στην Ολλανδία και να τεθεί στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ