«Για τον Λορέντζο Πιρόλα ο Ολυμπιακός» (vids)

«Για τον Λορέντζο Πιρόλα ο Ολυμπιακός» (vids)

Ρεπορτάζ έκπληξη απο την Ιταλία για τον Λορέντζο Πιρόλα και τον Ολυμπιακό.

Ένας από τους καλύτερους νέους Ιταλούς στόπερ, ο Λορέντζο Πιρόλα συνδέεται εδώ και λίγη ώρα με τον Ολυμπιακό. Ένα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα για τον 22χρονο άσο με τις 18 συμμετοχές στη u21 εθνική ομάδα και τους Πειραιώτες.

«Στον Ολυμπιακό, έναντι 3 εκατ ευρώ», αναφέρει ο Λουίτζι Ντι Μάρτζιο ενώ την ίδια πληροφορία φαίνεται πως έχει και το αγγλικό skysport. Εκτός των δύο την πληροφορία μετέδωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι ανέφεραν οι Άγγλοι και ο Ντι Μάρτζιο.

Άλλες πηγές απο την Ιταλία όμως μιλούν για μια περίπτωση που εάν και εφόσον θα κοστίσει πολλά περισσότερα. Είναι ο αρχηγός της εθνικής Νέων της Ιταλίας. Πέρσι η Σαλερνιτάνα τον έκανε δικό της απο την Ίντερ με 5 εκατ ευρώ.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός στη Σαλερνιτάνα τις δύο περασμένες σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 56 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και 3 γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης και στην Μόντσα με την μορφή δανεισμού μαπό την Ίντερ.

Στο Euro κάτω των 21 ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες της «σκουάντρα ατζούρα», αποτελώντας ένα μεγάλο πρότζεκτ για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ