Τι είπε ο αθλητικός διευθυντής της Εσπανιόλ για τον Μπρέιθγουεϊτ

Τι είπε ο αθλητικός διευθυντής της Εσπανιόλ για τον Μπρέιθγουεϊτ

Ο Φραν Γκαραγκάρθα, αθλητικός διευθυντής της Εσπανιόλ αναφέρθηκε στον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που εμφανίζεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στη Δανία το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα αναφέροντας ότι ο Μπρέιθγουεϊτ, που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να προχωρήσει τις διαδικασίες και το τυπικό σκέλος, προκειμένου να επισημοποιήσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Βεζένκοφ

Κατά τη διάρκεια της σημεριινής παρουσίασης των Άλβαρο Τεχέρο και Κάρλος Ρομέρο ως νέοι παίκτες της Εσπανιόλ, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Καταλονίας, Φραν Γκαραγκάρθα, αναφέρθηκε αναπόφευκτα στην αποχώρηση του Δανού επιθετικού.

«Ήταν ένα ζήτημα που γωνρίζαμε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο τώρα, η σημερινή ημέρα είναι για τον Άλβαρο και τον Κάρλος», ενώ σε ερώτηση για το αν η Σοσιεδάδ έχει έτοιμο ένα «Plan B» για να αντικαταστήσει τον πρώτο της σκόρερ την περασμένη σεζόν απάντησε:

«Ασφαλώς. Θα ήταν αφελές να μην το κάνουμε. Έχουμε επιλογές στο μυαλό μας αλλά δεν είναι εφικτό να συμφωνήσουμε από τώρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ