Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ελ Κααμπί

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακου στο Σίνταμ, λόγω ενόχλησης στο μεγάλο δάχτυλο.

Χωρίς τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Αγιαξ. Ο Μαροκινός επιθετικός, στη διάρκεια του πρώτου κομματιού της πρωινής προπόνησης στο Σίνταμ, υπέστη έναν μικρό τραυματισμό στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Στη διάρκεια μιας δυναμικής άσκησης με μπάλα, συνεχόμενες πάσες, αλλαγή κατεύθυνσης και σπριντ, ο Ελ Κααμπί πάτησε άσχημα στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να αισθανθεί πόνο στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Επειδή για τον βασικό σέντερ φορ των Πειραιωτών είναι μόλις η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας, καθώς δεν είχε ακολουθήσει το πρώτο κομμάτι, επιλέχθηκε να μην συνεχίσει στο πρόγραμμα.

Ωστόσο, δεν αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο CWO, αλλά παρέμεινε έως το τέλος του προγράμματος και έκανε ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και πέρασε πολύ ώρα στο ποδήλατο. Δείχνοντας ότι η ενόχληση δεν ήταν σημαντική.

Ο Ελ Κααμπί, όπως προαναφέραμε, δεν θα αγωνιστεί πιθανότατα στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Αγιαξ, το πρώτο των Ερυθρόλευκων στη διάρκεια της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Και αυτό διότι το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο αποφάσισαν να πάει πιο συντηρητικά, τόσο λόγω του προβλήματος στο πόδι, όσο και για να κερδίσει σταδιακά τον χαμένο χρόνο των προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι πιθανότατα σήμερα θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντάνι Γκαρθία και το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη γάμπα στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να πάει για εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τη σημερινή ημέρα, το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις μεγάλης έντασης, με μπάλα, από τον Μεντιλίμπαρ, αλλά και διπλό. Με τον Βάσκο τεχνικό να έχει προγραμματίσει βίντεο για το απόγευμα, ώστε να προετοιμάσει και το παιχνίδι με τον Αίαντα. Που κόντρα στους Πειραιώτες παίζει το τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας.

Κλείνοντας, έχει αξία να αναφέρουμε ότι από χθες βρίσκεται στην Ολλανδία ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ενώ σήμερα αναμένεται να φτάσει στο Σίνταμ και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ