Tipsbladet: «Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό ο Μπρέιθγουεϊτ – Έρχεται σήμερα στην Αθήνα»

Tipsbladet: «Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό ο Μπρέιθγουεϊτ – Έρχεται σήμερα στην Αθήνα»

Στη Δανία αναφέρουν ότι ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο Ιταλός έγκυρος δημοσιογράφος μίλησε για deal ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον Δανό επιθετικό να είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Στη Δανία μάλιστα αποκαλύπτουν ότι ο Μπρέιθγουεϊτ, που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να προχωρήσει τις διαδικασίες και το τυπικό σκέλος, προκειμένου να επισημοποιήσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το «Tipsbladet», ο Δανός στράικερ συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και εφόσον περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Κάτι που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα γίνει είτε σήμερα είτε αύριο, σύμφωνα με τους Δανούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρέθγουεϊτ ενεργοποίησε την οψιόν ελευθερίας του από τους Καταλανούς και έρχεται στην Ελλάδα, όντας ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο Μπρέιθγουεϊτ απο την ηλικία των 20 χρονών (2013) άφησε την Έσμπιεργκ, την ομάδα της πόλης του στην οποία αναδείχθηκε και μέσω του ποδοσφαίρου έγινε πολίτης της Ευρώπης. Επαιξέ στην Γαλλία (Τουλούζ, Μπορντό), την Αγγλία (Μιντλεσμπρο) και απο το 2019 δεύτερη πατρίδα του την Ισπανία. Ή πιο σωστά;

Απο το 2020 έκανε δεύτερη πατρίδα του την Βαρκελώνη μιας και μετά τη Λεγκάνες βρέθηκε στη μεγάλη Μπαρτσελόνα και έπειτα στην Εσπανιόλ. Καριέρα με 127 γκολ σε επιπεδο συλλόγων. Με 69 συμμετοχές (10 γκολ) στην Εθνική ομάδα της Δανίας και φυσικά πρόκειται για έναν πολύ υψηλού επιπέδου επιθετικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ