Record: «Ο Μεϊτέ απέρριψε τον ΠΑΟΚ και οδεύει προς Σαουδική Αραβία»

Record: «Ο Μεϊτέ απέρριψε τον ΠΑΟΚ και οδεύει προς Σαουδική Αραβία»

Ρεπορτάζ από την έγκυρη πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Σουαλιχό Μεϊτέ απέρριψε τον ΠΑΟΚ για την Σαουδική Αραβία.

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ είναι ένας παίκτης που απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ και που θέλει πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου τη νέα σεζόν, όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη και την ίδια ώρα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει με την στάση του να μην «καίγεται» να επιστρέψει στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο αμυντικός μέσος της Μπενφίκα έχει αρκετές ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωση του, ο ΠΑΟΚ είναι μια από αυτές, όμως σύμφωνα με την πορτογαλική «Record» δεν θα προχωρήσει η επιστροφή του στην Ελλάδα και τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρει πως ο Μεϊτέ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ και ο πιθανότερος προορισμός για εκείνον είναι η Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «Record»:

«Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι ήθελε να έχει τον Μεϊτέ, αλλά ο μέσος μπορεί τελικά να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Record, ο 30χρονος παίκτης αρνείται να συνεχίσει στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη σεζόν. Ήταν, στην πραγματικότητα, ο δεύτερος δανεισμός του, μετά την Κρεμονέζε το 2022/23.

Τώρα, είναι πιθανό ο Μεϊτέ να αποχωρήσει μόνιμα από την Μπενφίκα. Ο μέσος κόστισε στην ομάδα της Λισαβόνας 6 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ερυθρόλευκη ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ