Έκλεισε ο Μπρέιθγουεϊτ στον Ολυμπιακό (pic)

Έκλεισε ο Μπρέιθγουεϊτ στον Ολυμπιακό (pic)

«Έρχεται στην Ελλάδα να περάσει απο εξετάσεις» λέει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Βόμβα… μεταμεσονύχτια απο τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον διάσημο δημοσιογράφο, οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησα σε όλα με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και ο Δανός έρχεται στην Ελλάδα. Για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έμεινε ελεύθερος μόλις τη Δευτέρα απο την Εσπανιόλ. Χρησιμοποίησε την οψιόν που είχε το συμβόλαιο του και κέρδισε την ελευθερία του αντί του ποσού των 600.000 ευρώ. Εδώ και πάρα πολλές ημέρες ακούγονταν για τον ΠΑΟΚ. Είχε προτάσεις απο την Γκρέμιο, την Έβερτον. Ο Ολυμπιακός όμως φαίνεται πως μπήκε στο κόλπο την κατάλληλη στιγμή. Και έκανε τη… δουλειά.

«Δευτέρα πρωί εμφανίστηκε φωτογραφία του Μάρτιν από τα ιατρικά της Εσπανιόλ, τότε στην ομάδα της Βαρκελώνης πίστεψαν πως θα συνεχίσει αλλά λίγη ώρα αργότερα ο Δανός έκανε χρήση της ρήτρας και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Καταλονίας. Ο ποδοσφαιριστής πλήρωσε κανονικά το ποσό των 600.000 ευρώ (σε άλλα ΜΜΕ της Ισπανίας γράφτηκε ότι δεν έδωσε ούτε ευρώ)».

«Ο Μπρεϊθγουέιτ έχει προτάσεις από την Γκρέμιο, την Έβερτον και τον Ολυμπιακό, όχι τον ΠΑΟΚ τώρα και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες. Ο ένας λόγος έχει να κάνει ότι γνωρίζει πολύ καλά από την Ισπανία τον Μεντιλίμπαρ και δεύτερο τον εξιτάρει η προοπτική της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τον Μπρεϊθγουέιτ προκειμένου να τον πείσει για να συνεργαστούν μαζί. Η πρόταση των Πειραιωτών είναι για τρία χρόνια, χωρίς όμως να γνωρίζω τα οικονομικά, θα μπορούσε όμως να είναι ένα ποσό γύρω στα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο» έλεγε νωρίτερα ο -Ισπανός δημοσιογράφος- Μαρκ Μπερνάρ.

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ είναι γεννημένος τον Ιούνιο του 1991. Απο την ηλικία των 20 χρονών (2013) άφησε την Έσμπιεργκ, την ομάδα της πόλης του στην οποία αναδείχθηκε και μέσω του ποδοσφαίρου έγινε πολίτης της Ευρώπης. Επαιξέ στην Γαλλία (Τουλούζ, Μπορντό), την Αγγλία (Μιντλεσμπρο) και απο το 2019 δεύτερη πατρίδα του την Ισπανία. Ή πιο σωστά; Απο το 2020 έκανε δεύτερη πατρίδα του την Βαρκελώνη μιας και μετά τη Λεγκάνες βρέθηκε στην μεγάλη Μπαρτσελόνα και έπειτα στην Εσπανιόλ.

Καριέρα με 127 γκολ σε επιπεδο συλλόγων. Με 69 συμμετοχές (10 γκολ) στην Εθνική ομάδα της Δανίας. Ένας κλασικός φορ των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Προφανώς τον ξέρει πολύ καλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και τα υπόλοιπα φαίνεται πως έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους… Για την ιστορία πάντως ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ. Δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό για την υπόθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ