Μάνατζερ Κοτάρσκι: «Κοστολογείται ακριβά, δύσκολο να τον δώσει ο ΠΑΟΚ»

Μάνατζερ Κοτάρσκι: «Κοστολογείται ακριβά, δύσκολο να τον δώσει ο ΠΑΟΚ»

Ο ατζέντης του Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε στην Ιταλία σχετικά με το μέλλον του πελάτη του

Ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε, ο εκ των συνεργατών του μάνατζερ του Ντομινίκ Κοτάρσκι, Φεντερίκο Παστορέλο, μίλησε σε ιταλικό Μέσο και συγκεκριμένα στο «Radio Sportiva» για το μέλλον του πελάτη του και τις διαθέσεις του ΠΑΟΚ όσον αφορά μία πιθανή παραχώρηση του Κροάτη τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: «Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπρέθγουεϊτ ο Ολυμπιακός»

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε:

Για το πόσο πιθανό είναι να παίξει ο Κοτάρσκι στην Serie A: «Πάντα υπάρχει μία πιθανότητα, όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή. Το «πρόβλημα» με τον Κοτάρσκι είναι ότι κοστολογείται αρκετά ψηλά και, επιπλέον, ο ΠΑΟΚ παίζει στα προκριματικά του Champions League, είναι πολλά τα λεφτά πάνω στο τραπέζι. Το να δώσει έναν παίκτη-κλειδί, όπως αυτός, δεν είναι εύκολο».

Για το στυλ παιχνιδιού του Κοτάρσκι: «Είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, είναι πολύ καλός, παίζει πολύ με τα πόδια, είναι ένας μοντέρνος γκολκίπερ και είναι ψυχρός ως χαρακτήρας. Όταν πήγε στον ΠΑΟΚ όλοι είχαν ενθουσιαστεί. Είναι σαν ένα κομμάτι πάγου, πολύ ψυχρός. Εκανε πολύ λίγα λάθη και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και λόγω σημαντικών επεμβάσεων που έκανε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ