Παναθηναϊκός- ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Νίκη των «πράσινων» με πρωταγωνιστή Μπακασέτα (vids)

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Νίκη των «πράσινων» με πρωταγωνιστή Μπακασέτα (vids)

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας στην Λεωφόρο με δύο πολύ όμορφα γκολ του Τάσου Μπακασέτα και ένα του Γιώργου Βαγιαννίδη. Καλή εμφάνιση συνολικά από τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας στην Λεωφόρο στην καλύτερή του εμφάνιση στα θερινά φιλικά προετοιμασίας, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Μπακασέτας που πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ με σουτ εκτός περιοχής, με τον Γιώργο Βαγιανννίδη να κλείνει το σκορ. Το 2-1 της ΑΕΚ έγινε με αυτογκόλ του Μλαντένοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί και αποθεώθηκε (vid)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο χρησιμοποίησε αρκετούς διαφορετικούς παίκτες στο ματς και ήταν η πρώτη φορά που είδαμε κάποια πράγματα από την φιλοσοφία του Ουρουγουανού τεχνικού, όπως η πίεση ψηλά και η άμεση ανάκτηση της μπάλας.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Τάσο Μπακασέτα στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα της ΑΕΚ Λάρνακας, ο Έλληνας μέσος κοντρόλαρε ωραία και έπιασε ένα καταπληκτικό αριστερό βολέ έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή σκοράροντας με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 50ο λεπτό και πάλι με τον Μπακασέτα με τρομερό αριστερό σουτ εκτός περιοχής έγινε και το 2-0 για τους πράσινους, οι οποίοι απέδιδαν κατά διαστήματα πολύ καλά μεσοεπιθετικά.

Στο 86′ η ΑΕΚ Λάρνακας μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ του Μλαντένοβιτς με τον Παναθηναϊκό να απαντάει άμεσα ένα λεπτό μετά με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να τσιμπάει πολύ όμορφα την μπάλα μπροστά από τον γκολκίπερ της κυπριακής ομάδας γράφοντας το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ