Η παλιοπαρέα της Ρίβερ που… ξανασμίγει στην ΑΕΚ (vids)

Η παλιοπαρέα της Ρίβερ που… ξανασμίγει στην ΑΕΚ (vids)

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλησε να επανασυνδεθεί με τον Έρικ Λαμέλα και τον Τούκου Περέιρα, απλά αυτή την φορά ο πρώτος θα είναι ο προπονητής της ομάδας...

Την χρονιά 2010-11 ο Ματίας Αλμέιδα διένυε την τελευταία του σεζόν ως ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ. Και ως ποδοσφαιριστής γενικά. Συμπαίκτες του τότε ήταν οι ταλαντούχοι και άκρως ελπιδοφόροι Τούκου Περέιρα και Έρικ Λαμέλα.

Δεκατρία χρόνια αργότερα οι τρεις τους θα ξαναβρεθούν παρέα στην ΑΕΚ, απλά αυτή την φορά ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο προπονητής και όχι ο αρχηγός της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Κούλης Δουρέκας και η… μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία

Ο Περέιρα ανακοινώθηκε και θα παίζει στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 και μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως: «ήρθα για να γίνω πρωταθλητής- Ο Αλμέιδα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου».

Δεν είναι δα και δύσκολο να καταλάβει κανείς πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του Αργεντινού τεχνικού και ο ρόλος που έπαιξε στην υπόθεσή του. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν σταμάτησε εκεί όμως.

Εδώ και αρκετές μέρες υπάρχει η φημολογία πως ο Έρικ Λαμέλα έχει στα χέρια του πρόταση από την Ένωση, η οποία είναι διάρκειας τριών ετών και μάλιστα κάποιοι το προχώρησαν κιόλας παρουσιάζοντας τον παίκτη ως κλεισμένη μεταγραφή.

Ο ίδιος ο μάνατζερ του παίκτη σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες, ο Λαμέλα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα.

Άλλη μία κίνηση με… δάκτυλο Ματίας, η οποία ισχυροποιεί κατά πολύ την Ένωση, ειδικά αν υπολογίσουμε και τις προηγούμενες, προσθέτοντας και εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας, δίνοντας παράλληλα και μια πιο λάτιν διάθεση στο έμψυχο δυναμικό.

Ένα είναι σίγουρο πως ο Αλμέιδα κινήθηκε σε γνώριμα λημέρια για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, κάνοντας ένα νέο reunion 13 χρόνια μετά λίγο… διαφορετικό από το προηγούμενο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ