Άρης: Κρούση σε Αραούχο

Άρης: Κρούση σε Αραούχο

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έκαναν μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον 32χρονο Αργεντινό επιθετικό, που έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο έλυσε σήμερα (13/7) τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, ενώ ο Άρης φαίνεται ότι εξετάζει την περίπτωσή του. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, μάλιστα, έκαναν ήδη μια διερευνητική επαφή με τον Αργεντινό επιθετικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι αρκετά υψηλό. Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι «ζυγίζουν» και το θέμα με τα προβλήματα τραυματισμών που είχε τα τελευταία χρόνια ο Αραούχο.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε στα 3.2 εκατ. ευρώ για το glass floor

Κανείς, όμως, δεν παραγνωρίζει, ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή πολύ υψηλού επιπέδου, με ποιότητα, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ακόμα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αραούχο έχει πολύ καλές σχέσεις και απολαμβάνει τον καθολικό σεβασμό στον Άρη, μετά την κίνησή του να αφιερώσει το γκολ που είχε πετύχει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στον δολοφονημένο οπαδό του Άρη, Άλκη Καμπανό. Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ