Αποκάλυψη: Αυτόν τον σέντερ φορ βλέπει ο Αλμέιδα για την ΑΕΚ (vids)

Αποκάλυψη: Αυτόν τον σέντερ φορ βλέπει ο Αλμέιδα για την ΑΕΚ (vids)

Ο Κάρλος Βινίσιους είναι στο μπλοκάκι του Ματίας Αλμέιδα. Και η ΑΕΚ...

Η ΑΕΚ φουλάρει τις μηχανές της προκειμένου να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις, ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας κάνει ήδη κινήσεις σε θέσεις που ο Ματίας Αλμέιδα έκρινε πως χρειάζεται ενίσχυση.

Η Ένωση έχει ήδη ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ με τους Μπρινιόλι και Στρακόσα, έχει ανακοινώσει τον Τούκου Περέιρα και τον Κοϊτά, ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα και θα ενισχύσει τα «φτερά» της επίθεσης των κιτρινόμαυρων.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν σταματάει εκεί, τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Έρικ Λαμέλα, ενώ η ΑΕΚ ψάχνει και τον αντικαταστάτη του Εζεκιέλ Πόνσε που έφυγε με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για την θέση του σέντερ φορ, υπάρχει ένα όνομα που βρίσκεται στην λίστα του Αργεντινού τεχνικού που φέρεται να έχει ξεχωρίσει και να έχει προβάδισμα για να αποκτηθεί. Αυτό είναι του Βραζιλιάνου επιθετικού Κάρλος Βινίσιους, που αγωνίζεται στην Φούλαμ και σε 50 συμμετοχές με τους Άγγλους έχει πετύχει 8 τέρματα.

Η πιο καλές και γεμάτες του σεζόν ήταν στην Πορτογαλία με την φανέλα της Μπενφίκα, όπου αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 26 γκολ και μοιράζοντας και 9 ασίστ.

Ο 29χρονος φορ έχει αγωνιστεί και στις Νάπολι, Ρίο Άβε, Μονακό, Τότεναμ, Αϊντχόφεν και Γαλατάσαραϊ στην Ευρώπη, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας, από την οποία μεταπήδησε στην Σάντος.

Δείτε τον Βινίσιους εν δράσει

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ