Άρης: Οι τελευταίες προπονήσεις και η επιστροφή

Άρης: Οι τελευταίες προπονήσεις και η επιστροφή

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να ταξιδέψουν τη Δευτέρα (15/7) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Πτολεμαΐδας.

Η αντίστροφή μέτρηση για την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η αποστολή των κιτρινόμαυρων είχε ταξιδέψει την Κυριακή (7/7) στην Πτολεμαΐδα, ενώ τη Δευτέρα (15/7) θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Κατά το διάστημα της παραμονής στο προπονητικό κέντρο, στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, ο Άκης Μάντζιος έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ οι απογευματινές προπονήσεις περιλαμβάνουν και ασκήσεις με την μπάλα, αλλά και τακτική.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε στα 3.2 εκατ. ευρώ για το glass floor

Μετά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη και το απαραίτητο ρεπό, οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν για λίγες μέρες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 21 Ιουλίου για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν και τρία φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ