Το «ουάου» στο… τακουνάκι του Ποντένσε και η γκολάρα στην προπόνηση με τη Γουλβς (vid)

Το «ουάου» στο… τακουνάκι του Ποντένσε και η γκολάρα στην προπόνηση με τη Γουλβς (vid)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται με την αποστολή της Γουλβς στην Ισπανία και μέσα από ένα βίντεο της ομάδας έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται στην πρετοιμασία της Γουλβς στην Πορτογαλία, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «λύκους» και έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν για να γράψει ιστορία ο Ολυμπιακός και να σηκώσει το ευρωπαϊκό, θέλει σαν… τρελός να μείνει στην Ελλάδα και το λιμάνι, οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε συνεχείς επαφές για να τα βρουν, όμως εκείνος προπονείται με την αγγλική ομάδα, όπως οφείλει να κάνει.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μάλιστα είναι σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις της Γουλβς στη Μαρμπέγια και εντυπωσιάζει. Ειδικότερα, ο Ποντένσε πρωταγωνίστησε στην τελευταία προπόνηση των «λύκων», όπως μπορεί να δει κανείς από το βίντεο που δημοσίευσε η Γουλβς.

Ο Ποντένσε συμμετέχει με απίθανο τρόπο και στα δύο τέρματα, όπου στο ένα κάνει ένα ωραίο τακουνάκι, κάνοντας τους πάντες να φωνάξουν «ουάου» ενώ στο δεύτερο, νικάει τον τερματοφύλακα με ένα εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό σουτ, αφού πρώτα έχει ντριμπλάρει τον αμυντικό.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Γουλβς:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ