«Ο Λαμέλα συμφώνησε με την ΑΕΚ και υπογράφει τριετές συμβόλαιο»

«Ο Λαμέλα συμφώνησε με την ΑΕΚ και υπογράφει τριετές συμβόλαιο»

Έτοιμη να πυροδοτήσει μια μεταγραφική βόμβα είναι η ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής ο Έρικ Λαμέλα έφτασε σε συμφωνία με την Ένωση και αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας

Εξελίξεις στις συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Έρικ Λαμέλα αποκαλύπτουν τα Μέσα της Αργεντινής.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ουριέλ Ίουγκτ, ο οποίος ήταν αυτός που αποκάλυψε την πρόταση της Ένωσης στον Αργεντινό άσο, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Τα παράτησε όλα, μετακόμισε στο χωριό του, έγινε αγρότης: Πως είναι και τι κάνει στα 75 ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Όπως αναφέρει ο Αργεντινός ρεπόρτερ, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποδέχτηκε την προσφορά των κιτρινόμαυρων για τριετές συμβόλαιο, με υψηλές απολαβές (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ). Μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο – κλειδί του Ματίας Αλμέιδα, με τις προσωπικές επαφές που είχε με τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης.

Την ίδια πληροφορία μετέφερε και ο δημοσιογράφος Θέσαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος εξειδικεύεται στην αγορά της λατινικής Αμερικής. Εάν επιβεβαιωθεί η είδηση, η ΑΕΚ μετά τους Περέιρα και Κοϊτά προχωράει σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ο Λαμέλα έχει διαγράψει μία ξεχωριστή πορεία, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην Premier League με την Τότεναμ και στη Serie A με την Ρόμα. Την τελευταία τριετία έπαιξε στην ισπανική La Liga με τη φανέλα της Σεβίλλης, ένω έχει αγωνιστεί 25 φορές με το εθνόσημο, όπου έχει σκοράρει 3 φορές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ