Άρης: Ατομικό πρόγραμμα και εξετάσεις για  Οντουμπάζιο

Άρης: Ατομικό πρόγραμμα και εξετάσεις για Οντουμπάζιο

Ο Άγγλος αμυντικός γυμνάστηκε μόνος του, εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωθε, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια επέστρεψε στην Πτολεμαϊδα.

Ο Μόουζες Οντουμπάζιο ταξίδεψε σήμερα (12/7) στη Θεσσαλονίκη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Πτολεμαϊδα και το απόγευμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, που συνεχίζεται στην Πτολεμαΐδα, το πρωί της Παρασκευής το πρόγραμμα ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις δύναμης και ολοκληρώθηκε με τρέξιμο διαλειμματικής μορφής, ενώ η απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε με ενεργοποίηση και συνεχίστηκε με ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, ασκήσεις συναρμογής, passing game και παιχνίδι pressing.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα (για το πρωί υπάρχει πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών).

* Ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, που επέστρεψε στην Πτολεμαΐδα (είχε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, καθώς έχει ένα χτύπημα στο πόδι), ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ