Ελ Αραμπί: Το τέλος ενός αρχηγού – Συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ

Ελ Αραμπί: Το τέλος ενός αρχηγού – Συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και έκλεισε τον κύκλο του με τον Ολυμπιακό.

Πέντε χρόνια, 225 συμμετοχές, 94 γκολ, 25 ασίστ. Και φυσικά 1 Europa Conference League, ένα νταμπλ, τρία πρωταθλήματος.

Όλα τα λάφυρα στο παράθυρο την ώρα του αποχωρισμού. Την ώρα που ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποφάσισε να ολοκληρώσει και τυπικά τον κύκλο του με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Πολωνία για τον Νορβηγό winger: «Θέλει τον Βέλντε ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο μεγαλύτερος σέντερ φορ που πέρασε από τα μέρη μας την τελευταία 20ετία αλλάζει γειτονιά. Αποδέχεται την πρόταση του ΑΠΟΕΛ και ετοιμάζεται για την εμπειρία του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο 37χρονος σέντερ φορ αναμένεται αύριο στο Νησί. Για να βάλει στο… χαρτί την καταρχήν συμφωνία που έχει με τη νέα του ομάδα. Και ο Ολυμπιακός; Κατά μια πληροφορία ο Μαροκινός έκανε μια συζήτηση με τους Πειραιώτες για να μείνει για μια ακόμη σεζόν.

Κυρίως για τον σημαντικό ρόλο που είχε στα αποδυτήρια. Φαίνεται όμως πως δεν προχώρησε. Και κάπως έτσι πηγαίνει σε μια ομάδα που του δίνει την ευκαιρία να νιώσει ξανά πρωταγωνιστής.

Είχε 27 συμμετοχές πέρσι ο Ελ Αραμπί: Έβαλε και 7 γκολ όντας ουσιαστικά μια εφεδρεία στο rotation. Φόρεσε όμως τη φανέλα και πάτησε στο χορτάρι της Νέας Φιλαδέλφειας στον τελικό με τη Φιορεντίνα.

Έπαιξε για ένα λεπτό σαν αλλαγή και αυτό λέει πολλά. Διότι έμελλε αυτό το λεπτό να είναι το τελευταίο του με τα Ερυθρόλευκα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ